Eerste week Trintech B.V.

Afgelopen dinsdag 01-09-2020, was mijn eerste werkdag bij Trintech B.V. als werkvoorbereider elektrotechniek.  Bij binnenkomst, was de samenhorigheid direct te voelen. Iets wat ik persoonlijk als zeer prettig heb ervaren, en mij hierdoor meteen welkom voelde. Kennis gemaakt met mijn leidinggevende, en directe collega’s. Laptop, telefoon en mijn werkplek waren al reeds ingericht. De eerste dagen geproefd hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd zowel intern als extern. Wat mij in de positieve manier opvalt is de ”straight to the point mentaliteit”, er niet om heen draaien maar gewoon zeggen zoals het is.

Vanaf dag 1, heb ik diverse opleidingen aangeboden gekregen om mijn kennis te verbreden, en mijn ambitie (doorgroeien naar projectleider) waar te maken.

Voor de toekomst, ga ik er vanuit dat ik bij Trintech B.V. een hele mooie toekomst tegemoet ga.

Gr,

Robert van der Meij