DEFENDER® GOEDGEKEURD DOOR DE BZG

Vandaag hebben we het mooie bericht mogen ontvangen dat de door Trintech mede-ontwikkelde en gebouwde WaterQ Defender® is goedgekeurd door de Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw, de BZG.

 

De Defender haalt meer dan ruimschoots het gestelde zuiveringsrendement > 95%. Ook de extra eis met betrekking tot de zuivering van imidaclorpid (admire), namelijk meer dan 99,5% wordt zonder problemen gehaald (100% zuivering)!

 

De Defender zuivert het lozingswater met het principe van geavanceerde oxidatie door toepassing van waterstofperoxide en lagedruk UV.

 

Behalve de aanschafprijs zijn ook de exploitatiekosten van de Defender uitermate gunstig. De kleinste Defender gebruikt bijvoorbeeld slechts 1,1kWh electriciteit. Daarnaast is door toepassing van mechanische wissers op de UV-lampen geen salpeterzuur nodig voor het reinigen van de quartzbuizen.

 

De Defender is beschikbaar in de capaciteiten 0.75, 1.5, 2.25, 3.0, 3.75 en 4.5m³/h. Grotere installaties zijn uiteraard op aanvraag ook mogelijk.terug naar overzicht
LAATSTE NIEUWS
23-10-2017
Bereikbaarheid service
Bereikbaarheid Trintech service verbetert
13-04-2017
Defender® goedgekeurd door de BZG
Trintech's oplossing voor het lozingsbesluit, de WaterQ Defender® is vandaag goedgekeurd door de BZG.
22-03-2017
Vacatures
Diverse actuele vacatures
14-12-2016
Trintech Dealer Milispec Sampling & Analysing
Dealerschap Milispec een feit. Ultrapen Series vanaf nu leverbaar